Waarom Terra Bulgaria?

Wie de mooiste website maakt of de meeste cadeautjes geeft is automatisch een specialist, dat is helaas realiteit. Juist de organisatie en uitvoering van reizen staat meer dan ooit in de belangstelling. Referenties tellen weer mee even als ervaring en bewezen betrouwbaarheid.

Terra Bulgaria is zeker geen eendagsvlieg en heeft een ervaring die is opgebouwd in bijna 30 jaar. Van communisme naar democratie. Van duidelijkheid en isolatie naar vrijheid maar ook onduidelijkheid. Soms, tegen wil en dank, waren wij hier tot elke vezel bij betrokken. Het waren fantastiche tropenjaren waarbij realisme, vakkennis en vooral organisatietalent er toe heeft bijgedragen dat, individueel toerisme in Bulgarije een kans heeft gekregen. Bij ons geen romantische verhalen over verleden en heden, liefdes en binding. Bulgarije is een Balkanland waar vele volken en culturen hun erfenis hebben achtergelaten.Met vriendschap, tranen van ontroering, drank en liefde voor het land kunt u oprecht van het land houden of het verwensen, jawel ook als toerist.

Wij zijn vakkundige reisvoorbereiders. Maak gebruik van onze kennis ons netwerk en de waardevolle reisleiders eigenschappen; nl. de wil en uitdaging om elke gast een onvergetelijke en zorgeloze reis te bezorgen.

Bulgarije verkoopt zichzelf via 1001 websites. Daarna realiseren wij uw wensen en passen alles in elkaar. U gaat uitstekend voorbereid op reis. Hoe enthousiaster u terugkeert des te groter is onze verdienste. De geschiedenis heeft het bewezen, Terra Bulgaria, is en blijft uw onmisbare schakel met Bulgarije.