Ons reisaanbod

Bouwsteenformule

Zelf uw hele reis samenstellen met een beetje hulp van Terra Bulgaria. Arrangementen combineren of aanvullen met eigen wensen of arrangementen. De ideale oplossing voor vrije vogels, familie- vriendenbezoek, gecombineerde zakenreis met vakantie. De mogelijkheden zjin vrijwel onbeperkt.

Website

Wij erkennen het belang van een duidelijke website maar geven er nog steeds de voorkeur aan om persoonlijk met u te spreken. Vanzelfsprekend proberen wij aan de wensen van de gemiddelde reiziger te voldoen door een aantal kant en klare rondreizen, flydrive en vakantiearrangementen te publiceren. Dit kan een startpunt zijn bij het samenstellen van uw reis.

Wist u trouwens, dat u bij Terra Bulgaria ook het zomer- en winteraanbod van vele andere reisorganisaties kunt reserveren? Wij vergelijken graag de reismogelijkheden voor u zodat u snel en gemakkelijk uw vakantie kunt kiezen en eventueel uitbreiden.

Lijndienstvluchten

Terra Bulgaria verzorgt voor haar zakelijke klanten naast de lijndienstvluchten naar Sofia, Varna en Burgas ook alle vliegreizen met en zonder hotel alle bestemmingen in de wereld, o.a. Skopje, Thessaloniki, Sarajevo, Dubrovnik, Budapest, Bukarest, Cluj, Tbilisi, jekaterinenburg, Belgrado, Zagreb, Pula maar ook Toronto, Sydney en vele andere steden wereldwijd.