Golf-arrangementen

Bulgarije beschikt over enkele van de mooiste golfbanen in Europa, waaronder een prachtige Gary Player signature-baan en een Ian Woosnam-baan bovenop de kliffen van de Zwarte Zeekust.

Aanbiedingen

Ons aanbod

Voor niet-golfers…

Ook als niet-golfende bezoeker is een bezoek aan een van de nieuwe banen geen straf. BlackSeaRama is voor mij als reisorganisator, gids, soms chauffeur, een rustpunt tijdens de periode die een golfreis duurt.
Vanuit het clubhuis is de hele baan te overzien, 8 holes aan de landzijde (hoofdingang) en 9 holes aan de zeezijde (terrassen aan zeezijde).

Het golfdorp ligt direct aan zee en ziet er van afstand uit als een gezellig wit dorp, compleet met klokkentoren, sportschool en diverse zwembaden.
In het clubhuis is o.a. een overdekt zwembad en natuurlijk de bar en de voortreffelijke internationale keuken.

Thracian Cliffs

Thracian Cliffs, de beste en meest uitdagende golfbaan van Europa. Deze baan is inmiddels dankzij Gary Player en de internationale topwedstrijden een bekende naam geworden bij veel golfers.

Thracian Cliffs en het twee jaar oudere zusje BlackSeaRama liggen dan ook op de mooiste stukjes natuur, de witte kliffen van de Zwarte Zee (met overigens meestal blauw-groen water).

Daag uzelf uit deze baan te bedwingen, te genieten van het strand, de vergezichten, de hoogte verschillen waardoor een nodig en dus buggy inclusief is. De terrassen en verfijnde keuken completeren het golf- en vakantiegenot. (Lees verder)