Baaninformatie: Thracian Cliffs

  • Aan de noordelijke kust van de Zwarte Zee.
  • GC Thracian Cliffs wordt nu al geroemd als één van de mooiste banen ter wereld.
  • Uitspraken van gasten: “Een vergelijk met Pebbles Beach is niet overdreven.”  •  “Familievakantie in stijl. Een verademing voor verwende reizigers.”  •  “Als ik een dichter was zou mijn beleving wereldwijd gelukzaligheid brengen.”

Holes: 18
PAR: 72
Baanlengte: 6,835 m

GC Thracian Cliffs wordt nu al geroemd als één van de mooiste banen ter wereld. Een vergelijk met Pebbles Beach is niet overdreven. Deze golfbaan en faciliteiten zal u altijd bij blijven. Iedere teebox heeft een hoog “wow”-gehalte. De spectaculaire uitzichten over de zee, de kliffen, de uitdagende fairways en prachtige greens doen een golfershart sneller slaan. Deze baan moet je minimaal één keer in je golfleven gespeeld hebben. Houd er wel rekening mee dat deze baan veel ballen kan kosten.

Vanzelfsprekend moeten wij ook alle uitstekende faciliteiten noemen met een uitstekende horeca in het clubhuis alsook in het restaurant aan het water. Een internationale goede keuken en de gastvrijheid van het prima Engelssprekende personeel. Ook de spa en fitnesscenter nodigen de golfers uit tot ontspanning! Wij bieden onze klanten zeer luxe en ruime suites aan met 1, 2 of 3 aparte slaapkamers voorzien van airco, keuken, ruime living met comfortabele inrichting, LCD TV en gratis Wifi verbinding. Iedere slaapkamer heeft een en-suite badkamer en kingsize bed. Ieder appartement beschikt ook over min. één terras met zitje en prachtig uitzicht.

Alternatieve accommodatie is er in het knusse vissersplaatsje Balchik met een leuke boulevard, restaurantjes, bars en uitgaansgelegenheden. U verblijft hier in een goed 4 sterrenhotel direct aan zee.