Autorondreizen

Bulgarije is een aanwinst voor de Europese Unie als het gaat om natuur, cultuur en gastvrijheid. Kijk, geniet en oordeel zelf om de sfeer en de vele gezichten en kleuren van dit land te ontdekken: de bijzondere architectuur van kloosters, kerken maar ook de gewone huizen. De vele duizenden jaren historie zijn zeer zichtbaar, o.a. in de grote steden als Sofia, Varna en Plovdiv. Als u eenmaal door dit land gereisd hebt zult u ervan overtuigd zijn. Bulgaren, waar hebben jullie dat mooie land altijd verborgen gehouden. Deze rondreizen zijn ook uitstekend te gebruiken als uitgangspunt voor individuele groepsreizen, huwelijksreizen of vakantiearrangementen. De volgorde wordt dan door ons aangepast.

Voorjaars- en herfstkleurenrondreis Bulgarije

Het voor- of naseizoen is de beste tijd om een rondreis door Bulgarije te maken. Vincent van Gogh zou, zonder Frankrijk tekort te doen, ook in Bulgarije zijn leven hebben kunnen doorbrengen. De echte meesterschilder is hier de natuur tijdens het seizoen van de miljoenen kleuren. Wij kunnen het niet laten om daar aandacht aan te besteden in de hoop dat een aantal van onze lezers de tijd en een bescheiden budget heeft om, voorzien van een camera door dit bijzonder kleurrijke land te rijden. Een combinatie van overweldigende natuur en de ingebedde cultuur waar de duizenden jaren historie naadloos samen gaan met het post-communistisch tijdperk. Centraal Bulgarije: Balkangebergte, Troyan , Tsarenstad Veliko Turnovo, Gabrovo, zusterstad van Edinburgh, de rozenvallei en tenslotte Koprivsthitsa, stadje met 28 kleine musea, koppelstenen straatjes en gastvrije mensen.

(Lees verder)

10 dagen fly&drive, Bulgarije totaal

Een rondreis door de nieuwe loot and de stam van Europa, Bulgarije. Een aanwinst als het gaat om natuur, cultuur en gastvrijheid. Kijk, geniet en oordeel zelf om de sfeer en de vele gezichten en kleuren van dit land te ontdekken. Het kleurrijk staat niet alleen voor de prachtige kleuren de 4 jaargetijden maar ook van de bijzondere architectuur van kloosters, kerken maar ook de gewone huizen. De vele duizenden jaren historie zijn zeer zichtbaar, o.a. in de grote steden Als Sofia, Varna en Plovdiv. Een reis die alle kenmerken van het land belicht. Als u eenmaal door dit land gereisd hebt zult u ervan overtuigd zijn, Bulgaren, waar hebben jullie dat mooie land altijd verborgen gehouden.
(Lees verder)